Veagan Tarte with Nectarine

Tarte_2This weekend I ‚m always in cake mood . Unfortunately, the last weekend was very stressful and I did not have much time . But if you want to eat cake and have no time, then there must be a faster (and just also) delicious cake as usual. The cake was super fast and was great too quickly.

You really do not need much :

  • 160 g flour
  • 0.5 tsp salt
  • 2 tablespoons agave syrup
  • 90 g cold margarine 
  • max . 1/2 cup cold water
  • 3 tablespoons cornstarch
  • 1 vanilla pod
  • 6 nectarines or peaches

Preparation:

Flour, salt, syrup and margarine knead into a dough. If the dough is too dry, add some water. Put the dough in the fridge to cool down. Connecting enter into a tart tin. During the dough is cold, the nectarines are sliced ​​and put on the dough. Cornflour with water mixung, to give the inside of the vanilla pod and connect via the Nekratinen give.

Baking the tarte at 180 degree for 35 to 45 minutes.

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Cake before baking. Kuchen vor dem Backen.

Am Wochenende bin ich immer in Kuchenstimmung.
Leider war das letzte Wochenende sehr stressig und ich hatte nicht viel Zeit. Ich wollte die Diplomarbeit eines Freundes lesen und ein paar hilfreichen Anmerkungen dazu beisteuern.
Aber wenn man Kuchen essen möchte und kaum Zeit hat, dann muss es ein schneller (und genauso) leckerer Kuchen sein- wie sonst auch.
Der Kuchen ging super schnell und war auch super schnell weg.

Man braucht wirklich nicht viel:

  • 160 g Mehl
  • 0,5 TL Salz
  • 2 EL Agaven Sirup
  • 90 g kalte Margarine (vegan)
  • max. 1/2 Tasse kaltes Wasser
  • 3 EL Speisestärke
  • 1 Vanilleschote
  • 6 Nektarinen oder Pfirsich

Zubereitung:
Mehl, Salz, Sirup und Margarine zu einem Teig kneten. Wenn der Teig zu trocken ist, etwas Wasser hinzufügen. Den Teig im Kühlschrank kühlen. Anschließen in eine Tarte Form geben.
Währen der Teig kalt wird, werden die Nektarinen in Scheiben geschnitten und auf den Teig legen. Speisestärke mit Wasser anrüheren, das Innere der Vanilleschote dazugeben und anschließen über die Nekratinen geben.

Den Kuchen bei 180 Grad für 35 bis 45 Minuten auf mittlerer Schiene backen.

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